شما اینجا هستید

اجتماعی » عطر شهید خوشنام در گنبدکاووس پیچید

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها،  آیین استقبال و تشییع نمادین پیکر شهید خوشنام دوران هشت سال دفاع مقدس با حضور دکتر سلیمان هاشمی معاون استاندار و فرماندار ویژه ، حجت الاسلام ترابی امام جمعه شهرستان ، اقشار مختلف مردم ولایتمدار شیعه و اهل سنت گنبدکاووس بویژه خانواده معظم شاهد و ایثارگران و مسوولان و کارکنان ادارات و نهادها و نیز فرماندهان و پرسنل نظامی در محل گلزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شد.

 دراین آیین که روز شنبه برگزار شد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه گنبدکاووس با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی بویژه دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: این شهید والامقام که عطر وجودش این شهرستان را معطر و معنوی‌تر از قبل کرده، میزبان اصلی مردم است.

سرهنگ سیدعلی حسینی افزود: این شهید خوشنام ۲۱ سال دارد و در سال ۱۳۶۷ و حمله مزدوران رژیم بعث عراق به جزیره «مجنون» به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.

 وی با اشاره به میزبانی مردم گلستان از پنج شهید خوشنام دوران دفاع مقدس، اضافه کرد: قرار است این شهیدان پس از برگزاری مراسم‌های استقبال، وداع و تشییع‌های نمادین در شهرهای مختلف این استان، روز دوشنبه سوم آذرماه جاری و در سالروز شهادت حضرت فاطمه‌(س) در سه شهر «گرگان، علی آبادکتول و مراوه‌تپه» خاکسپاری شوند.

 حسینی ادامه داد: پیکر مطهر شهید خوشنام علاوه بر حضور در مدارس شهدای ۱۲ دی، سمیه و بصیرت و نیز دانشکده فنی و حرفه‌ای دخترانه کوثر، در مصلی نمازجمعه امام جعفر صادق(ع)، دانشگاه گنبدکاووس و مسجد النبی این شهر هم حضور خواهد یافت تا اقشار مختلف مردم این شهرستان از شهید استقبال و با آن وداع کنند.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس