به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، متن کامل پیام معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس بدین شرح است:
🔹ارزش عشق به معشوق است که در راهش از همه دلبستگی ها رها می شویم و دل را به قرب او نزدیک میکنیم و این سنت ابراهیم خلیل است، سنتی که شرافت بنی آدم و کرامت انسانی را در تاریخ رقم زده است.
🔹عید قربان، جشن رهیدن از اسارت نفس و منیت های زمینی و تعلقات دنیوی و وسوسه های شیطانی است، عید قربان عید شکست ابلیس و پیروزی و سربلندی ایمان و یقین است و امیدوارم که این عید بر ابراهیمیان عاشق مبارک و خجسته باشد و ابراهیمیان عاشق همین مردم مومن و شهید پروری هستند که در پاسداری از خون شهیدان و ارزشهای الهی و انقلابی و حفظ و حراست از مرزهای ایران اسلامی شور و حماسه می آفرینند و از هیچ ایثار و احسانی دریغ نمی ورزند .
🔹عید قربان روز امتحان الهی و روز قرب حق. و عید بندگی و سعادت و تجلی ایثارهای ابراهیمی است و روزیست که زیباترین جلوه تعبد در برابر خالق عیان می گردد و پرشکوهترین عشق ها رقم می خورد. در مراسم حج، قربانی ها پس از وقوف در عرفات و مشعر و منی است یعنی پس از شناخت و معرفت و ژرف نگری و دور کردن شیطان است و قربانی کردن نمادی است برای رهایی از همه تعلقاتی که سد ره دوست می شوند و حجاب روی یار. «تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز»
🔹اینجانب این عید بزرگ بندگی خدا و آزادگی انسان که آیینه اوج اخلاص و شایستگی است به همه مردم خوب و عزیز شهرستان گنبدکاووس تبریک عرض می کنم و امیدوارم زندگی همه مومنین و دوستان و جوانان به زیبایی گلستان ابراهیم و پاکی چشمه سار زمزم و زلالی و دل انگیزی کوثر زهرا و طراوت نسیم سدره و طوبی باشد و خداوند توفیق بندگی و آزادگی به همه عطا فرمایند.
✍ سلیمان هاشمی
معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس
- محسن علی پور
- کد خبر 8011
- 21 بازدید
- بدون نظر
- پرینت







