شما اینجا هستید

استان گلستان » روحانی اهل سنت گلستان: جوانان فریب عوامل نفوذی دشمن را نخورند

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، آخوند «ابوبکر خوجملی» شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، گفت: دشمنان نظام اسلامی ایران پس از شکست درجنگ تحمیلی ۱۲ روزه، عوامل نفوذی و بعضا مسلح خود را به داخل کشور فرستادند تا با سوء استفاده از شرایط اقتصادی، گله‌ها و اعتراضات به حق کسبه و بازاریان نسبت به گرانی‌ها را به سمت و سوی آشوب و اغتشاش سوق دهند تا به اهداف شوم خود برسند.

وی باتاکید بر ضرورت حفظ وحدت و هوشیاری و بصیرت اقشار مختلف مردم در شرایط حساس کنونی کشور، افزود: انشاالله مردم ما همچون گذشته اجازه نخواهند داد تا دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند.

آخوند خوجملی اضافه کرد: آنگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، مردم ایران برای پیروزی انقلاب و حفظ آن هزاران شهید داده‌اند و قطعا با چنگ و دندان از نظام اسلامی خود در برابر دشمنان صیانت خواهند کرد.

امام جمعه اهل سنت نیگن شهر همچنین به خانواده‌ها و جوانان توصیه کرد در شرایط حساس کنونی مراقب توطئه و فتنه دشمنان، معاندین و عوامل نفوذی آنها باشند و خدای ناکرده دست به تخریب اموال عمومی نزند.

آخوند خوجملی افزود: اتفاقات ناگوار اخیر توسط عوامل نفوذی رژیم غاصب اسرائیل و آمریکا هدایت و تشدید می‌شود و مردم و جوانان ما باید با آگاهی و بصیرت صف خود را از آنها و اقدامات خرابکارانه شان، جدا کنند.

وی از مسوولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی هم خواست تا برنامه‌ریزی دقیق و مناسب، تلاش بیشتری برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم انجام دهند و صف مردم و بازاریان وفادار به انقلاب را از معاندین و دشمنان جدا کنند.

آخوند خوجملی تصریح کرد: مردم شیعه و اهل سنت ایران اسلامی و استان گلستان اگر شاهد تلاش‌های مسوولان باشند قطعا در کنار آنها خواهند بود و دشمنان نیز یکبار دیگر در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام خواهند ماند.

وی گفت: قطعا مشکلات اقتصادی و معیشتی فعلی با تلاش شبانه روزی مسوولان برطرف خواهد شد.

استان گلستان بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی دارد.

انتهای خبر/

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس