شما اینجا هستید

اخبار گنبد » وزارت جهادکشاورزی اقدامات موثری در مقابله با خشکسالی انجام دهد

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، عبدالحکیم آق ارکاکلی در نشست مشترک با معاون وزیر جهادکشاورزی به ضرورت برگزاری نشست‌ها و رویدادهای آموزشی برای بهبود ارتباطات و تبادل اطلاعات اشاره کرد و از اساتید و محققان خواست که در این زمینه فعال‌تر شوند.

وی به مقایسه وضعیت کشاورزی ایران با کشورهای صنعتی مانند کانادا و آمریکا پرداخت و به پیشرفت‌های آنها در زمینه ماشین‌آلات و تحقیقات پرداخت.

وی به مشکلات ناشی از تغییرات آب و هوایی و خشکسالی نیز اشاره و از وزارت جهاد کشاورزی خواست که در این زمینه اقدامات مؤثری انجام دهد. او همچنین بر اهمیت جمع‌بندی نتایج سفرهای تحقیقاتی و برنامه‌ریزی برای بهبود وضعیت زیرساخت‌ها و تجهیزات تأکید و خواستار همکاری بیشتر بین بخش دولتی و خصوصی در راستای توسعه کشاورزی شد.

رفع مشکلات شهرستان گنبدکاووس در حوزه کشاورزی نیازمند توجه ویژه مسئولان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس به بررسی چالش‌ها و اقدامات صورت گرفته در زمینه تأمین زمین برای مسکن جوانان و بهبود شرایط اجتماعی در شهرستان و به ۵۵ هکتار زمینی که برای این منظور در نظر گرفته شده، اشاره کرد

مهدی دهرویه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات کشاورزی حوزه گنبدکاووس در خصوص الگوی کشت و عقد قرارداد نهاده های کشاورزی با حضور گل محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: این زمین‌ها در فاصله ۵ کیلومتری از مرکز شهرستان قرار دارند.

وی به ثبت‌نام ۱۶ هزار نفر در نهضت مسکن اشاره و لزوم ایجاد شرایط مناسب برای ساماندهی جوانان و کاهش آسیب‌های اجتماعی مورد تأکید قرار داد.

وی به مشکلاتی که در تأمین زمین برای تحقیقات و پروژه‌های مختلف وجود دارد، اشاره و بر اهمیت همکاری و هماهنگی بین مسئولان محلی و نماینده شهرستان تأکید و خواستار توجه ویژه به مشکلات شهرستان و حوزه کشاورزی شد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس