به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، گل محمدی گفت: این سازمان با ۱۸۰۰ عضو هیئت علمی و بیش از ۷۰۰۰ نیرو، بزرگترین دستگاه پژوهشی در آسیا به شمار میآید و دارای ۳۴ مرکز تحقیقاتی است که یکی از آنها در گلستان واقع شده و مسئولیت تولید بیش از ۹۸ درصد بذر کشور، به ویژه در محصولات استراتژیک مانند گندم، و همچنین تولید ۷۰ درصد واکسنهای کشور را بر عهده دارد.
وی به اهمیت ایستگاه تحقیقات گنبد اشاره کرد که یکی از سه ایستگاه مهم کشور است و در تأمین بذر و تحقیقات کشاورزی نقش کلیدی دارد و افزود: این ایستگاه به تولید سالانه ۱۵ هزار تن بذر کمک میکند و در حال حاضر به تغییر الگوی کشت به سمت محصولات کم آب مانند چغندر قند توجه دارد.

وی همچنین به مشکلات کشاورزی و نیاز به اصلاح الگوی کشت اشاره کرد و خواستار حمایت مقامات محلی برای ارتقاء این ایستگاه و بهبود شرایط کشاورزی شد.
وی به بیان مشکلات و چالشهای موجود در بخش ترویج کشاورزی و نیاز به بهبود شرایط کاری برای مروجین و کارشناسان ترویج پرداخت و تأکید کرد برای بهبود وضعیت کشاورزی، نیاز است که مروجین و محققین به درستی آموزش ببینند و از حمایتهای لازم برخوردار شوند.
- محسن علی پور
- کد خبر 6406
- 128 بازدید
- بدون نظر
- پرینت







