شما اینجا هستید

اخبار گنبد » تغییر بزرگ در والیبال گنبد؛ آرش صادقیانی جانشین کامبیز یعقوبی شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش صادقیانی از مربیان جوان و فنی والیبال ایران است که با سابقه ۱۱ سال حضور در تیم‌های ملی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان، اکنون هدایت تیم استقلال گنبد را برعهده گرفته است.

صادقیانی از سال ۱۴۰۱ تاکنون سرمربی تیم‌های ملی زیر ۱۶ سال و تیم ملی دانش‌آموزی ایران بوده و در این مدت با کسب عنوان قهرمانی و نایب‌قهرمانی آسیا در رده زیر ۱۶ سال، سه قهرمانی رقابت‌های کاوا و دو قهرمانی جهان در بخش دانش‌آموزان، عملکرد درخشانی از خود نشان داده است. او در این سال‌ها نقش مؤثری در شناسایی و پرورش استعدادهای جوان برای تیم‌های ملی پایه ایفا کرده است.

در حوزه باشگاهی، صادقیانی به مدت شش فصل هدایت تیم راه‌یاب ملل مریوان را برعهده داشت؛ تیمی که در سال ۱۴۰۰ عنوان «تیم اخلاق لیگ برتر» را به دست آورد و به‌عنوان جوان‌ترین تیم رقابت‌ها شناخته شد. همچنین، او تجربه سرمربیگری در تیم لیگ برتری هورسان رامسر را نیز در کارنامه دارد.

گفتنی است که باشگاه استقلال در بیانیه خود با اشاره به دانش فنی، تجربه ارزشمند و نگاه سازنده صادقیانی، ابراز امیدواری کرده است که فصل تازه‌ای از پیشرفت در والیبال گنبد رقم بخورد.

در همین راستا، این باشگاه از کامبیز یعقوبی، سرمربی پیشین تیم، به‌خاطر تلاش‌ها و تعهد حرفه‌ای او در دوره مسئولیت قدردانی کرده و برای وی در ادامه مسیر ورزشی آرزوی موفقیت نموده است./

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس