شما اینجا هستید

اجتماعی » تلاش برای تثبیت آمار خودکشی به معنای پذیرش این آمار است

🔹به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، دکتر سلیمان هاشمی با اشاره به آمار طبقه‌بندی شده خودکشی، اظهار داشت: متأسفانه شاهد افزایش این پدیده در برخی از مناطق هستیم و این موضوع نیازمند بررسی دقیق و ارائه راهکارهای فوری است.
🔹وی بر عزم جدی تمامی دستگاه‌های مربوطه برای مهار این روند تاکید کرد و افزود: با همکاری و هم‌افزایی میان دستگاه‌های دولتی، سازمان‌های مردم‌نهاد و متخصصان حوزه بهداشت روان، باید تلاش شود تا عوامل مؤثر در بروز خودکشی شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام شود.
🔹وی بر شناسایی علل خودکشی در نقاط مرزی اشاره کرد و گفت لازم است با تمرکز بر این مناطق و ارائه خدمات حمایتی و مشاوره‌ای، از بروز این پدیده جلوگیری شود.
🔹وی تأکید کرد که پیشگیری از خودکشی نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است و باید با بسیج تمامی امکانات و ظرفیت‌های موجود، برای حفظ سلامت روان جامعه تلاش کنیم.
🔹مهدی بیدلی مدیر کل اجتماعی استانداری نیز در این جلسه عوامل متعددی از جمله کم‌رنگ شدن اعتقادات دینی، تغییر سبک زندگی، گسترش تکنولوژی و ارتباطات، تضعیف بنیان خانواده، اختلافات خانوادگی، تعارضات بین والدین و فرزندان و بیکاری را از مهم‌ترین دلایل افزایش آسیب‌های اجتماعی برشمرد.
🔹وی راهکارهایی نظیر تولید برنامه‌های نشاط‌ اجتماعی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مهارت‌های زندگی، ارائه خدمات مشاوره در محلات، مدارس و دانشگاه‌ها، و توجه به مهارت‌آموزی، ازدواج و اشتغال جوانان را برای پیشگیری و کاهش این آسیب‌ها پیشنهاد کرد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس