به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، سه دستگاه خودروی امدادی شامل یک دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی نجات به ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان گنبدکاووس پیوست.
در مراسم تحویل این خودروها که با حضور دکتر سلیمان هاشمی، سرپرست معاونت استاندار و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس برگزار شد، وی ضمن تقدیر از زحمات اعضای جمعیت هلال احمر و به ویژه آقای نودهی، مدیر مجموعه، بر اهمیت همکاری در زمینه مدیریت بحران تأکید کرد.
فرماندار گنبدکاووس نقش نماینده شهرستان در تعاملات ملی را در تحقق این امر مهم دانست و از پیگیریهای دکتر غریب آبادی، نماینده استان، در فراهم شدن این امکان قدردانی کرد.
هاشمی با اشاره به برنامهریزیها برای ایجاد پایگاه مدیریت بحران شرق استان، بر لزوم همکاری بین شهرستانهای همجوار همچون رامیان، آزادشهر و دیگر مناطق تاکید کرد و گفت: “این شهرستانها یک جغرافیای مشترک تاریخی دارند و میتوانند در مدیریت بحران کمککننده باشند.”
وی ضمن ابراز امیدواری به استفاده نادر از این خودروهای امدادی و دور ماندن مردم از حوادث، از اعضای شورای اجرایی هلال احمر شهرستان نیز قدردانی کرد و آمادگی کامل گنبدکاووس برای مواجهه با حوادث طبیعی و غیرطبیعی را اعلام نمود.
در پایان این مراسم، فرماندار از تمامی زحمتکشان در جمعیت هلال احمر و اعضای شورای اجرایی تشکر و قدردانی کرد.
- سیده عالمه حسینی نیا
- کد خبر 6711
- 99 بازدید
- بدون نظر
- پرینت







