شما اینجا هستید

اخبار گنبد » گنبدکاووس میزبان چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در استان گلستان، روز شنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ در شهرستان گنبدکاووس برگزار می‌شود.

این جشنواره از ساعت ۱۷ در مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهر آغاز به کار خواهد کرد و میزبان هنرمندان و گروه‌های موسیقی متنوعی از سراسر کشور خواهد بود.

بر اساس این گزارش، در چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در گنبدکاووس، گروه‌های موسیقی اقوام، کلاسیک، سنتی، پاپ و آیینی به اجرای برنامه‌های خود خواهند پرداخت و فرصتی برای علاقه‌مندان به موسیقی فراهم خواهد شد تا از اجراهای فاخر هنرمندان مختلف بهره‌مند شوند.

اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گنبدکاووس از عموم علاقه‌مندان به موسیقی دعوت کرده است تا در این رویداد هنری حضور به هم رسانند و از اجراهای متنوع و جذاب جشنواره لذت ببرند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس