به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، عیسی میرمرادی، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گنبدکاووس، در جریان نشستهای چهره به چهره با مدیران مدارس دوره دوم متوسطه نظری با حضور کارشناسان آموزشی، به بررسی نتایج نوبت اول و اقدامات صورت گرفته در نیمسال اول سال تحصیلی پرداخت.
در این دیدارها، محسن علیپور، کارشناس مسئول آموزش متوسطه نظری، و صفرعلی طراوتی، سرگروه مدیران مدارس، نیز حضور داشتند و به تبادل نظر در خصوص مسائل آموزشی و ارزیابی عملکرد مدارس پرداختند.
این نشستها که با هدف تحلیل نمرات نوبت اول و برنامهریزی لازم برای برگزاری امتحانات نهایی و کنکور در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری انجام میشود، امکان تبادل نظر و هماندیشی میان مدیران مدارس و معاونت آموزش متوسطه را فراهم میآورد.
میرمرادی در این نشستها بر لزوم بررسی دقیق نمرات و ارزیابی آموزشهای ارائهشده در مدارس تاکید نموده و به مدیران توصیه کرد تا با همکاری و همفکری در راستای بهبود کیفیت آموزشی و آمادهسازی هرچه بهتر دانشآموزان برای برگزاری امتحانات نهایی و کنکور تلاش کنند.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گنبدکاووس، آرزوی موفقیت برای تمام دانشآموزان و همکاری نزدیک مدیران با معاونت آموزشی را ابراز کرد و ابراز امیدواری نمود که نتایج مثبت این جلسات به ارتقای سطح علمی و آموزشی دانشآموزان منجر شود.
- محسن علی پور
- کد خبر 6589
- 144 بازدید
- بدون نظر
- پرینت







