شما اینجا هستید

اخبار گنبد » پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در گنبدکاووس

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، قاسم شادکام، رئیس اداره راه و شهرسازی گنبدکاووس، در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که در مناطق مختلف این شهرستان، ۲ هزار و ۴۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در حال ساخت است. این پروژه‌ها به منظور پاسخگویی به نیاز متقاضیان مسکن در گنبدکاووس طراحی شده‌اند.

وی افزود که بیش از ۱۲ هزار نفر در این طرح ثبت‌نام کرده‌اند و از این تعداد، پرونده ۳ هزار و ۱۷۷ متقاضی به تایید نهایی رسیده است. یکی از پروژه‌های فعال، پروژه ۲۱۰ واحدی سایت نگارستان است که در ابتدای جاده گنبد به آزادشهر و در زمینی به مساحت دو هکتار در حال اجراست و هم‌اکنون در مرحله اسکلت قرار دارد.

شادکام همچنین از آغاز عملیات آماده‌سازی یک قطعه زمین با ظرفیت ساخت ۱ هزار و ۸۳۰ واحد مسکونی خبر داد و بیان کرد که قطعاتی از این زمین پس از آماده‌سازی به متقاضیان واجد شرایط قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تعلق خواهد گرفت.

وی افزود پروژه ۹۶ واحدی بهارستان گنبدکاووس اولین پروژه طرح نهضت ملی مسکن در گلستان می باشد که در شهرستان گنبدکاووس تکمیل و به متقاضیان تحویل داده شده است. این پروژه توسط راه و شهرسازی و با کارگزاری بنیاد مسکن ساخته شده در بهار سال ۱۴۰۳ به متقاضیان واگذار شد.

در پایان، شادکام از رفع تصرف فوری ۳۰ هزار مترمربع اراضی دولتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال خبر داد و اعلام کرد که پرونده متخلفان به محاکم قضایی ارسال شده است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس