شما اینجا هستید

استان گلستان » استفاده از شایستگان در مسئولیت ها ضروری است

به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، آیت الله نورمفیدی در جلسه تودیع و معارفه استاندار گلستان گفت: مسایلی همچون پتروشیمی گلستان، منطقه آزاد اینچه برون ، پروژه گردشگری آشوراده و احیای خلیج گرگان در دولت قبل اقدامات موثری انجام شد و شهید جمهور ایت الله رییسی اهتمام ویژه ای نسبت به آنها داشتند که امیدواریم در دولت چهاردهم پیگیری شود تا تحولات ارزشمندی در استان صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان افزود: از دولت می خواهیم اتصال شمال به جنوب از شرق دریای خزر و از طریق گلستان را فراهم آورد چراکه صرفه اقتصادی و زمانی دارد.

وی ادامه داد: استاندار جدید باید به معنای واقعی، وارد میدان عمل شود با تعامل تمامی مسئولان استانی ، گلستان را بسازد.

وی افزود: استاندار جدید باید زمینه بهبود فضای کسب و کار و جذب سرمایه‌گذار استانی، ملی و خارج از کشور را فراهم آورد.

نماینده ولی فقیه در استان همچنین گفت: سیاست وفاق که سیاست دولت دکتر پزشکیان است یعنی همه نیروها مسائل حاشیه ای را کنار بگذارند چون کشور و مردم نیازمند کار ،کار و کار است و استاندار باید از تمام نیروهای توانمند با هر گرایشی استفاده کند و شایسته سالاری، توانمند سالاری به معنای واقعی را حاکم کند.

وی تاکید کرد: وزیر کشور و نمایندگان مجلس کمک کنند که استان با اختیارات لازمه ، اقدامات ارزشمندی را اجرایی کند.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس