به گزارش پایگاه خبری گنبدی ها، معاون استاندار و فرماندار ویژه گنبدکاووس در نشست هیئت اندیشه ورز قرآنی شهرستان گنبدکاووس استفاده از ظرفیت و معنویت قرآنی جهت مقابله با آسیب های اجتماعی جامعه را اثربخش دانست و افزود: در این مسیر نباید عجله کرد و باید با استفاده از روش های مختلف و در بستر های مختلف ظرفیت ها را بشناسیم و اموری را شروع کنیم که بتوانیم با برنامه در آن توفیق داشته باشیم.
مهدی دهرویه با اشاره به ایجاد هم افزایی برای استفاده از تمامی ظرفیت ها در حوزه های مختلف افزود: محور فرد یا جریان نباید باشد بلکه کار باشد و همه در خدمت اون برنامه باشیم و با استفاده از ظرفیت ها ابتدا خواص را در نظر بگیریم که کار برای آنها قابل ملموس و اندازه گیری باشد و سپس در جهت اشاعه آن حرکت کنیم.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت خیرین بازار جهت کمک به ترویج قرآن افزود: انقلاب با همراهی همین خیرین بازار بوده است و مطمئن باشید هیچ دستی برای کمک به قرآن کوتاه نمی شود و برای کمک کردن به قرآن محکم و استوار خواهد بود.
فرماندار ویژه گنبدکاووس توانمندسازی معلمین قرآنی در چارچوب کارگاه با حضور اساتید شهرستان را موثر دانست و افزود: تلاش خواهیم کرد امام زاده یحیی بن زید(ع) را محور برنامه های قرآنی قرار دهیم و از ظرفیت این مکان متبرک نیز بیشتر استفاده خواهیم کرد.
وی تاکید کرد،سند قرآنی نوشته شده است و اکنون برنامه های اجرایی آن را ما باید بنویسیم و اجرا کنیم و جلسه هیئت اندیشه ورز که ترکیبی از علما و اهل فن است برای نوشتن این برنامه می باشد و در این برنامه که ترسیم می شود جامعه هدف مشخص باشد،عنوان داشته باشد و به تمام جزئیات آن توجه شود.
مهندس دهرویه همچنین تاکید کرد اینگونه نباشد که جوانان ما احساس کنند که قرار است کاری را تحمیل کنیم بلکه باید تاثیر در مسیر قرآن حرکت کردن را خانواده ها و مردم احساس کنند.
وی شروع جلسات با تلاوت،ترجمه و تفسیر قرآن را مفید دانست و بیان کرد، در جلسات شورای اداری شهرستان یک ربع ابتدایی را به تلاوت،ترجمه و تفسیر قرآن خواهیم پرداخت.

مهدی درویشی دستیار فرماندار ویژه گنبدکاووس در امور قرآنی در این جلسه بیان کرد، ما این جلسه را تشکیل دادیم که اولا جبهه ی فعالان قرآنی شهرستان گنبد کاووس را برای آوردن قرآن در سرلوحه همه مسایل و موضوعات در این شهرستان ایجاد کنیم و قلب ها به یکدیگر بیشتر نزدیک شود و در ادامه به مقابله با آسیب های فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.
وی ادامه داد،در کشوری که قانون اساسی برگرفته از قرآن می باشد و اداره جامعه بر اساس قرآن می باشد برای مقابله با اهداف دشمن باید سراغ قرآن برویم.
درویشی همچنین با بیان اینکه نیاز به یک برنامه ریزی دقیق داریم و باید از همه ظرفیت های فکری شهرستان و نخبگان قرآنی استفاده کنیم افزود: برنامه داریم در افق ۱۴۰۸ در گنبدکاووس سه هزار جلسه انس با قرآن برگزار کنیم.
گزارش: محسن علی پور
- محسن علی پور
- کد خبر 2720
- 182 بازدید
- بدون نظر
- پرینت







