شما اینجا هستید

اجتماعی » دلجویی استاندار گلستان از خانواده بازماندگان تصادف اتوبوس در گنبدکاوس

به گزارش گنبدی ها و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، هادی حق شناس استاندار گلستان امروز به روستای حاجیلر قلعه گنبدکاوس رفت و با خانواده گوگ که در حادثه سقوط اتوبوس تهران -گنبد چهار نفر از عزیزان خود را از دست دادند دیدار و از آنان دلجویی کرد.

هادی حق شناس در این مراسم ضمن آرزوی صبر از درگاه الهی برای خانواده‌های داغدار گفت: این حادثه موجب تالم و تاثر همه گلستانی‌ها شد و باید تلاش کنیم از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.

هادی حق شناس  افزود: رسیدگی به مجروحان این حادثه ادامه دارد و امیدواریم هر چه زودتر به دامان خانواده‌های خود بازگردند.

در سقوط اتوبوس به دره، آینه تاج گوگ ۳۷ ساله، گلپری گوگ ۲۳ ساله (مادر باردار) و عروس خانواده عاطفه آقچلی جان باختند و نوه خانواده آرتین گوگ مصدوم و در بیمارستان بستری است.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

پایگاه خبری تحلیلی گنبدی ها | جامع ترین وب سایت خبری شهرستان گنبدکاووس